De allerlekkerste spaghetti….maar dan zonder spaghetti 😉
Saus:
-gezeefde tomaten (saus), (evt. klein blikje tomatenpuree toevoegen als je van sterke smaak houd)
-2 tenen knoflook, gepeld en het liefst geperst
-3 eetlepels olijfolie
-40 gram verse basilicum
-een half theelepeltje zout
-peper naar smaak toevoegen
Instructie:
Mix de ingredienten met een staafmixer totdat het een glad mengsel is.
Spaghetti:
-250 gam mager rundergehakt (of kip)
-2 Courgettes (1 PP, het slinkt namelijk enorm)
-1 ui
-Groenten naar keuze in kleine blokjes (als wortel, paprika, champignon)
Benodigdheden:
-Julienne peeler (soort aardappelschilmesje maar dan snijd in kleine stroken)
Instructie:
Maak van de courgette de spaghetti met behulp van de Juliene peeler.
Bak het vlees, groenten en de courgette spaghetti in een pan met wat olijfolie en zout.
Als het vlees klaar is gooi je de saus erbij.