Ja weer een andere variatie op pasta gemaakt van courgette, dit keer met kip, Pesto Rosso en zongedroogde tomaat.
Ingrediënten:
2 courgetten
2 kleine kipfilets
potje Pesto Rosso
potje Zongedroogde tomaat
Klein potje creme fraise light (of soja kookroom)
Champignon
Ui
Zout, peper
Bereidingswijze:
Snijd de courgette met een kaasschaaf of schilmesje in dunne plakjes
Snijd de kipfilet in kleine stukjes en kruid deze met zout, peper (met evt cayenne peper, paprikapoeder voor wat pittigere smaak)
Snijd de zongedroogde tomaat, ui en champignon
Bak de ui en champignon met de kip
Voeg daarna de zongedroogde tomaat en courgette er aan toe en bak kort mee
Voeg de pesto toe en een eetlepel creme fraise light
Warm het geheel door
Op je bord wat geraspte parmenzaanse kaas eroverheen strooien maakt de extra lekkere smaak!
Je kan dit recept ook maken met gehakt of vegetarisch