Magnetron Ei

Ingrediënten:
– een Ei
– (geraspte) kaas
Benodigdheden:
-magnetron bestendig bakje of kopje

2015/03/img_3601.jpg
Simpel en snelle variatie op het koken of bakken van je Ei met een magnetron;

Meng het ei met de kaas in een bakje of cupcake vormpje en plaats in de magnetron voor ongeveer een minuut, tussendoor kun je even checken of het ei taartje al klaar is, het wordt een smeuïg taartje als je erin prikt is de onderkant niet meer nattig.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er groenten en kruiden aan toe te voegen zoals de variatie met bieslook en peterselie.

2015/03/img_3653-1.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s