Bloemkool-Asperge soep met kalkoen reepjes 

 

Ingredienten;

  • 1 kleine bloemkool (of helft grote)
  • Pot grote asperges (of vers maar dan eerst koken)
  • 1 grote ui
  • 2
  • Teentjes knoflook
  • Zout en peper naar smaak 
  • Dubbel pakje kip of kalkoenreepjes
  • 2 zonnatura biologische boullion blokjes 

Fruit de ui en knoflook, voeg 1,5 liter water toe, voeg de boullionblokjes toe, voeg de bloemkool roosjes toe en laat even doorkoken. Pak daarna de staafmixer en maak er een romig geheel van. Snijd de asperges in kleine stukjes en voeg toe samen met de kalkoenreepjes. Garneer en breng op smaak met bieslook en evt. zout en peper. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s